การผลิตคาร์บอกซีเมทิลเซลลูโลสจากเปลือกทุเรียนและการนำไปใช้ในผลิตภัณฑ์อาหาร
Production of Carboxymethyl Cellulose from Fruit-hulls of Durian and Application for Food Product
(ค่าน้ำหนัก 0.20)
Jiraporn Sawasdikarn and other
วิทยาศาสตรบัณฑิต
2
2561
การสำรวจชนิดของแมลงศัตรูพืช และแมลงศัตรูธรรมชาติในแปลงปลูกผักอินทรีย์ กรณีศึกษาตำบลคลองพลู อำเภอเขาคิชฌกูฏ จังหวัดจันทบุรี
A survey of insect pests and natural enemies in organic vegetable crops, Case study : Klongplu, Khao Khitchakut district, Chanthabut province
Watcharawit Rassami and Others
วิทยาศาสตรบัณฑิต
3
2561
การใช้สารจับตัวที่เหมาะสมในการผลิตซุปก้อนจากน้ำก๋วยเตี๋ยวหมูเลียง
The Using of Optimum Binding Agent in Soup Cube Production from Moo-Liang Noodle Soup
Waritchon, N. and Kunlaporn, P.
วิทยาศาสตรบัณฑิต
4
2561
องค์ประกอบชนิด ปริมาณ และการเปลี่ยนแปลงในรอบปีของแพลงก์ตอนพืชในแม่น้ำจันทบุรี
SPECIES COMPOSITION, ABUNDANCE AND SEASONAL VARIATION OF PHYTOPLANKTON IN CHANTHABURI RIVER
Sittipat paewcham and others
วิทยาศาสตรบัณฑิต
5
2561
วัสดุปลูกและวิธีการใส่ปุ๋ยที่เหมาะสมกับการปลูกคะน้าพันธุ์เห็ดหอม และผักกาดหอม (เรดโอ๊ค) ที่มีการให้น้ำแบบไส้ตะเกียง
Suitable Substrates and Fertilizer Applications for Growing Kale (Brassica alboglabra L.) and Red oak lettuce (Lactue a sativa var. crisca)
น้ำหนัก 0.20
Responses of sago palm under water deficiency condition
Scopus 1.00
Prathumyot w. and others
วิทยาศาสตรบัณฑิต
7
2561
Evaluation of Fungicide Carbendazim Resistance in Lasiodiplodia theobromae Isolates from Crown Rot Banana cv. Kluay Khai รายงานสืบเนื่องการประชุมวิชาการระดับนานาชาติ ค่าน้ำหนัก 0.20
Phikun Nuchnuanrat and others
วิทยาศาสตรบัณฑิต
8
2561
Farmer's Need for Beef Cattle Farming Promotion : A Case Study of Baan Naichak Group, Chakpong Sub-district, Klang District, Rayong Provinceรายงานสืบเนื่องการประชุมวิชาการระดับนานาชาติ ค่าน้ำหนัก 0.20
Thaworn Chimliang and Pornchai Luangvaree
วิทยาศาสตรมหาบัณฑิต
9
2561
Insecticidal and Repellent Effects of Five Spicies of Rutaceae on Rice Weevil, Sitophilus oryzae L. Zcoleoptera: Curculionidae)
รายงานสืบเนื่องการประชุมวิชาการระดับชาติ น้ำหนัก 0.20
Watcharawit Rassami and Others
วิทยาศาสตรบัณฑิต
10
2561
Anount of Dietary Fiber and Antibacterial Property of Dietary Fiber from Durian Shell Using Oven Drying and Freeze Drying (TCI 2 0.60)
Yardrung Suwannarat and Jiraporn Sawasdikarn
วิทยาศาสตรมหาบัณฑิต
Faculty of Agricultural Technology (Building 22) Rambhaibarni Rajabhat University
41 Moo. 5 Ta Chang Sub-District, Meaung District Chantaburi 22000