Effect of Substrates on Growth and Yield of Muskmelon (Cucumis melo L.)
ผลของชนิดวัสดุปลูกที่ส่งผลต่อการเจริญเติบโตและผลผลิตของเมล่อน (Cucumis melo L.)
Antioxidant Properties of Stingless Bee Honey From Different Food Sources in Chanthabrui Provice
คุณสมบัติการเป็นสารต้านอนุมูลอิสระของน้ำผึ้งชันโรงจากแหล่งอาหารในจังหวัดจันทบุรี
Effect of Paclobutrazol, Mepiquat Chloride and Potassium Nitrate on Young Leaf Flushing Inhibition of Durian var. Monthong
อิทธิพลของพาโคลบิวทราโซล เมพิควอทคลอไรด์ และโพแทสเซียมไนเตรท ต่อการยับยั้งการแตกใบอ่อนของทุเรียนพันธุ์หมอนทอง
Effect of potassium chlorate combined with paclobutrazol, monopotassium phosphate and mepiquat chloride on fruit quality of Longan (dimocarpus longan)
Scopus 1.00
Effect of Foaming Agent and Maltodextrin on Characterization of Moo-leang Powder Soup By Foam-mat Drying
ผลของการก่อโฟมและมอลโตเด็กซ์ตรินต่อคุณลักษณะของซุปผงหมูเลียงอบแห้งแบบโฟมแมท
ค่าน้ำหนัก 0.20
การผลิตคาร์บอกซีเมทิลเซลลูโลสจากเปลือกทุเรียนและการนำไปใช้ในผลิตภัณฑ์อาหาร
Production of Carboxymethyl Cellulose from Fruit-hulls of Durian and Application for Food Product
(ค่าน้ำหนัก 0.20)