Production of Bacterial Cellulose Film from Acetobactor xylinum by Using Rambutan Juice as a Carbon Source
การผลิตฟิล์มเส้นใยเซลลูโลสจาก Acetobacter xylinum โดยใช้น้ำเงาะเป็นแหล่งคาร์บอน
ผลของ GA3 NAA และสารคล้าย (BS) ต่อขนาดและน้ำหนักของผลเงาะพันธุ์โรงเรียน
Effect of GA3 NAA and Brassin-like Substance (BS) on Size and Weight of Rambutan Fruit (Nephelium lappaceum L. cv. Rongrian)
Efficiency of Biogas Effluent from Durian Shells and Seeds Combined with Chicken Manure on Soil Chemical Properties, Growth and Nutrient Concertrations of Chinese Kale (Brassica oleracea)
สุดารัตน์ เพ็ชรภิรมย์ และคณะ Sudarat Phetphirom and others.
วิทยาศาสตรมหาบัณฑิต
สุดารัตน์ เพ็ชรภิรมย์ และคณะ Sudarat Phetphirom and others.
ชื่อเรื่อง :
คุณสมบัติการเป็นสารต้านอนุมูลอิสระและสารต้านจุลินทรีย์ของสารสกัดเพคตินจากเปลือกทุเรียนพันธุ์หมอนทอง
Antioxidant and Antimicrobial Properties of Pectin from Monthong Durian Ride
ชื่อผู้แต่ง :
สุดารัตน์ เพ็ชรภิรมย์ และคณะ Sudarat Phetphirom and others.