การผลิตคาร์บอกซีเมทิลเซลลูโลสจากเปลือกทุเรียนและการนำไปใช้ในผลิตภัณฑ์อาหาร
Production of Carboxymethyl Cellulose from Fruit-hulls of Durian and Application for Food Product
(ค่าน้ำหนัก 0.20)
การสำรวจชนิดของแมลงศัตรูพืช และแมลงศัตรูธรรมชาติในแปลงปลูกผักอินทรีย์ กรณีศึกษาตำบลคลองพลู อำเภอเขาคิชฌกูฏ จังหวัดจันทบุรี
A survey of insect pests and natural enemies in organic vegetable crops, Case study : Klongplu, Khao Khitchakut district, Chanthabut province
การใช้สารจับตัวที่เหมาะสมในการผลิตซุปก้อนจากน้ำก๋วยเตี๋ยวหมูเลียง
The Using of Optimum Binding Agent in Soup Cube Production from Moo-Liang Noodle Soup
องค์ประกอบชนิด ปริมาณ และการเปลี่ยนแปลงในรอบปีของแพลงก์ตอนพืชในแม่น้ำจันทบุรี
SPECIES COMPOSITION, ABUNDANCE AND SEASONAL VARIATION OF PHYTOPLANKTON IN CHANTHABURI RIVER
วัสดุปลูกและวิธีการใส่ปุ๋ยที่เหมาะสมกับการปลูกคะน้าพันธุ์เห็ดหอม และผักกาดหอม (เรดโอ๊ค) ที่มีการให้น้ำแบบไส้ตะเกียง
Suitable Substrates and Fertilizer Applications for Growing Kale (Brassica alboglabra L.) and Red oak lettuce (Lactue a sativa var. crisca)
น้ำหนัก 0.20
Farmer's Need for Beef Cattle Farming Promotion : A Case Study of Baan Naichak Group, Chakpong Sub-district, Klang District, Rayong Provinceรายงานสืบเนื่องการประชุมวิชาการระดับนานาชาติ ค่าน้ำหนัก 0.20
Insecticidal and Repellent Effects of Five Spicies of Rutaceae on Rice Weevil, Sitophilus oryzae L. Zcoleoptera: Curculionidae)
รายงานสืบเนื่องการประชุมวิชาการระดับชาติ น้ำหนัก 0.20